Спаси вас бог йти в Мавекс!!! Навіть поріг не переступайте того гадюшника!!! Я тут спеціально зареєструвалася, щоб вам це сказати. Це крик душі, я з цими інфекціями пройшла всі круги пекла. Ваша безобідна молочниця перетвориться в щось сильно венеричне льогкім двіженієм руки. Щоб вам було простіше, структурую своє «незадоволення»: 1. Гімняний метод. Вони використовують метод імунофлюоресценції. Це метод абсолютно суб'єктивного лаборанта. Пошукайте в Гуглі. Авицена в цьому плані ефективніше, там використовують ДНК метод. Хоча в Авіценні присутні два наступних моїх пункти. На питання чому аналізи в мене показують, в чоловіка — ні, єхидний проффєсор Зацев хтиво посміхається. 2. Гімняні лікарі. Перше моє звертання до Мавекса в лиці лікаря Федів Віри Миколаївни принесло мені неочікуваний результат — я зорова, дискомфорт від нестачі інтимного життя. Переведу: «Йдіть розмножте свою інфекцію. Бац. У клініки вже два пацієнта.» Псевдопроффесор Зайцев з кучою дипломів без печаток... Мій коханий чоловік до звертання до нього почував себе чудово, ні на що не скаржився. Потім нам намалювали діагнози і простатит і геморой після їхніх унікальних процедур унікального методу розводу на гроші. Лікар Галатяк Ірина Борисівна поставилася хоча без зверхності, яка дуже добротньо спостерігалася у псевдолікарів Дубина Л. М. і Голвачук О. К. з Авіценни. Але по порядку. Галатяк в душі добра, але диплом явно куплений. Коли я останній раз здавала у аналізи, медсетра сказала, що зі мною явно щось досі не так. Але Ірина Борисівна заперечила, мол в її компетенції більше нічого не залишилося, з її точки зору я здорова: «Тепер вам до наступного лікаря». Зайцев не проффєсор, Зайцев чмо болотне, все шукав хто кому зраджує: я чоловіку, чи чоловік мені. Коли після двократного лікування я невідчула ніякого покращення, воно скзало, що здавайте нам ще аналізи. В гінеколога Галатяк я здорова, в уролога Зайцева — здавайте аналізи в гінеколога. Крилаті фрази лікарів з Авіцени: Дубина «На яку суму ви плануєте здати аналізів?» Відчуваєте тут жагу до виявлення моєї проблеми? Головачук «Ми у вас тут понаходили всяке. Ви ж розумієте, що це треба лікувати?» Хм, отак мене залякували на лікування, що вартує тисячі гривень. Шановні «лікарі», я вам щиро бажаю, щоб ваші діти потрапили до таких лікарів як ви. Як не діти, так онуки. Земля, вона, знаєте, кругла. 3. Розвод на гроші. Недавно знайомий лікувався в шкірвендиспансері, там йому все обійшлося в 100 грн. Ліки і аналізи. Нам з цими елітними клініками з їхніми новітніми методиками вже, за найскромнішими підрахунками, тисяч 10. Йдіть до дільничного гінеколога, не йдіть на Ровенську, там направляють в Авіцено-Мавекси, йдіть в обласну чи жіночу консуьтацію на крайняк. Бачу пост ваш давненький, надіюсь у вас все добре Але поезію тут свою залишу, можливо комусь воно допоможе І по запиту Мавекс-медецина чи Авіценна гугл буде видавати «розвод на гроші». Я багато в чому сама винна, я давала себе дурити. Я бачила, що брешуть, але думала, що трохи потерплю зневагу і забуду про це як страшний сон. Будьте розумнішими за мене. Я досі микаюсь по лікарям тепер вже іншого міста, вже 3 роки, лякає невизначеність...
Здравствуйте, Я решила нипасть на этом форуме относительно клиники"Мавекс" Я сдала анализы (мазок) в этой клинике и у меня нашли уреоплазму, мекоплазму и трихомонаду, причем лейкоциты у меня были в норме. мой муж оказался здоров. (замечу, что сдавали анализы мы под разными фамилиями). Мне выписали гору лекарств и капельныцу. Я обратилась в другую клинику "Дила" там по результатам я оказалась здорова. Тогда я решила выждать месяц и следуя всем указаниям правильной сдачи анализов я сдала еще раз. таперь уже в "Синево" я оказалась здорова. Я решила все же сдать еще раз уже в Харькове анализы. Которые тоже отридцательные. Я счаслтива, что избежала ненужного лечения и траты денег. Мне очень жаль, что врачи делают такие вещи и наживаются на здоровье людей. Обращаюсь ко всем, кто зайдет на эту страничку. Сдавайте анализы в нескольких клиниках!!! Не верьте только одной клинике. Я говорю, что "Мавекс" плохая клиника, которая наживается на людях, ставя недействительные диагнозы. Бог им судья.
Поддерживаю предыдущие отзывы. Я пошла сдавать комплексный мазок на инфекции и у меня нашли их целый букет. Я была в шоке. Врач сказала не лечить, а подождать месяц и сдать в другой клинике. За этот месяц я начиталась о последствиях всех этих болезней и у меня на нервной почве были сильные боли внизу живота. Вот дорогие дамы что значит самовнушение!
Через месяц сходила в Авиаценну. Анализы идеальные. Так что дорогие специалисты Мавекса все заболевания сами улетучилсь или как?
Ой, девочки, сравниваю ваши отзывы с остальными и всё больше убеждаюсь, что подобные лохотроны характерны для большинства клиник и лабораторий. Обидно, что такие "проффессионалы" прилично портят жизнь. Из-за них даже семьи распадаются, а им пофиг... Танюша
Дата: Воскресенье, 22 Янв 12, 19:44 | Сообщение # 7
Новичок Клуба
Статус: Offline
Девочки,у меня тоже в Мавексе нашли хламидии,взяв результаты и наплакавшись целый день,сдала анализы ещё в 2 клиниках,все норм и никакой хламидии! А нервов ушло много,они там в микроскоп че хочешь могут увидеть! На счет Авиценны,один позитив,у меня с ними проблем не было!
хорошая клиника, рекомендую, никаких проблем..... чего не могу сказать про авицену - там реальный развод на деньги. з.ы. сообщение Sunnny - явно признак "честной" конкурентной борьбы...лиюо ей к другому доктору надо...на Мусоргского.
ola26, вы бы не посылали на Мусорского, а разобрались сначала во всем.Не один человек пишет про Мавекс и про развод на деньги.И я согласна с ними,Мавекс разводняк полнейший.